Thai Massage Holland Rolderstraat 9, 9401 AM ASSEN 06-19 34 89 70  e-mail (klik)
POSTNATALE ZORG EN WELLNESS OP DE TRADITIONELE MOLUKSE WIJZE.
Breng de oude traditie terug.
Stoombad
Deze behandeling heet ukup (oekoep), de moeder krijgt een stoombad om de genitaliŽn te zuiveren. De ingredienten komen gedeeltelijk uit de Molukken.
Het gebruik van de gorita
Er wordt een papje gemaakt die op de buik wordt gesmeerd.
Vervolgens wordt de buik gebonden met een speciaal ontworpen sluitlaken, de z.g. gorita. Die is ervoor om de buikspieren te versterken en om de oude taille weer terug te krijgen. De behandelingen worden 9 dagen achter elkaar gegeven.
Kruidenstempel en massagebehandeling met olie
De moeder krijgt op de 10e dag een heerlijke eigengemaakte warme kruidenstempelmassage. De stempels zijn gevuld met heerlijk geurende kruiden, en is met stoom verwarmd. Door de werking van de kruiden en de warmte wordt de geest ontspannen en het lichaam goed gereinigd en stimuleert de doorbloeding. Na de kruidenstempelbehandeling wordt het gehele lichaam met olie gemasseerd.
Een prachtige cadeau voor de nieuwe moeder.

De kosten
Een vrijwillige bijdrage voor Stichting Educatie Massage, zie voor meer info over deze Stichting: STEM
Wilt u hier meer over weten: mail naar liensiwalette
of bel: 06-19348970
Home Docente CV Wat is Thaise massage? Aanbod cursussen Data trainingen Tarieven massage Traditionele Molukse massages en kruidenbaden Yoga en wellnessretreat Ambon Evenementen Contact Links Algemene voorwaarden Reactie's klanten en cursisten Thai massage school of Thailand