WAT IS TRADITIONELE THAISE MASSAGE


Traditionele Thaise massage is een van s'werelds oudste genezingsmethoden. De Thaise mensen zagen ziekte als een onbalans in het lichaam of de geest en zochten hulp in de lokale tempel. Ze werden behandeld met de vier elementen van de geneeskunst: spirituele ondersteuning, voedingsondersteuning, kruiden en massage.

Thaise massage is een massagetechniek waarbij de masseur op de energiebanen drukt, masseert, rekt en strekoefeningen uitvoert. Het lichaam van de gemasseerde wordt tijdens een massage ook in diverse yogaposities gebracht. Daarom noemt met Thaise massage ook wel 'yoga for the lazy people'.

Thaise massage helpt om blokkades op te lossen en het verbetert ook de flexibiliteit. Tijdens de Thaise massage wordt makkelijk zittende kleding gedragen en de massage gebeurt op een futon of matras.


Thai Massage Holland Rolderstraat 9, 9401 AM ASSEN
06-19 34 89 70  e-mail (klik)
Home Docente CV Wat is Thaise massage? Aanbod cursussen Data trainingen Tarieven massage Traditionele Molukse massages en kruidenbaden Yoga en wellnessretreat Ambon Evenementen Contact Links Algemene voorwaarden Reactie's klanten en cursisten Thai massage school of Thailand