Thai Massage Holland Rolderstraat 9, 9401 AM ASSEN
06-19 34 89 70  e-mail (klik)
 

Over de docente

Lien Siwalette is een erkende Thaise massage docente, die is aangesloten bij de T.M.C. school in Chiang Mai.

Als kind van Molukse ouders en opgevoed in een gesloten gemeenschap in Westerbork, is Lien met pidjiet (massage) opgegroeid. Zo werd ze al op jonge leeftijd spelenderwijs bekendgemaakt met de natuurelementen lucht en vuur. Termen als masoek angin, vrij vertaald: het binnenkomen van de wind en panas dalam, dat te veel warmte in je lichaam betekend, werd vaak toegepast en het dagelijks leven. Net zoals bij de Thaise massage zijn de 4 elementen, vuur, wind, lucht en aarde niet meer weg te denken in haar massagebehandelingen.

Waarom Thaise massage?
Wat mij boeit in deze massagevorm is de massagetechniek. Door het gelijkmatige  ritme van de massage ontstaat een cadans die meditatief werkt, zowel voor de gemasseerde als voor de masseur. Het houdt mij ook flexibel in mijn lichaam.

2003: Diploma Thaise massage niveau 1,2,3 en Thaise voetreflexmassage gevolgd aan de T.M.C. school. Chiang Mai.

2006: Basisdiploma THiase massage, oliemassage en aromatherapie. Beide gevolgd aan de Wat Pho traditional massage school Bangkok.

2009: Diploma GCT trainer (300 uren) Gouvernment Certified THai Massage professional and teacher training international curriculum.

2010: Thai massage Holland opleiding en cursussen/full time masseur
Overig: voetreflex therapeut en reiki master

2014: Oprichtster van stichting educatie massage (STEM) het doel van Stem is het gratis opleiden van mensen zonder vast werk en vast inkomen, jongeren met een lage opleiding, visueel gehandicapten, zowel nationaal en internationaal, tot professionele masseurs. Dit willen wij doen in samenwerking met lokale organisaties, website: www.liensiwalette.com

2017: Kennis van de traditionele Molukse massages en kruidenbaden

2018: Organisator van Ambon Yoga- en Welnessvakantie.

Home Docente CV Wat is Thaise massage? Aanbod cursussen Data trainingen Tarieven massage Traditionele Molukse massages en kruidenbaden Yoga en wellnessretreat Ambon Evenementen Contact Links Algemene voorwaarden Reactie's klanten en cursisten Thai massage school of Thailand